15 november 2007

Zmedenost

Tole ni članek za javnost. A je dejstvo. Zato vseeno...

Zadnje dni sem totalno zmeden. Imam kar nekaj opravkov, in to name deluje tako, da hočem vse naenkrat, narašča nemir, panika... in rezultat: za 5 minut nazaj se ne spomnim, kaj sem delal, kaj sem jedel, kje sem bil. Kriza res. 
Nazadnje sem še eno gotovino nekam založil... ponavadi je ne zgubim  oz. je nisem še nikoli, samo vtaknem jo kam, kjer bo ja varno, potem pa se ne spomnim, kje je to bilo.
Upam, da najdem - ko bom najbolj potreboval...

Sicer pa pravi moj trener Ki-Aikida - ko je najhuje - se nasmehni. To je umetnost. Se pravi, da sem lahko vesel, da imam to možnost - trenirati.
hehe

06 november 2007

Napisal sem svoj prvi članek

Povabilo sem zasledil na padalskem forumu. Prijavil sem se in so mi predlagali, da naj kaj napišem za prihajajočo jadralno padalsko dirko na otoku La Palma, kjer sta Slovenca turbo Valič postavila rekord otoka ter vodita v letošnjem tekmovanju za denarno nagrado.

Pa sem se lotil. Odprem Notepad - najbolj razširjen urejevalnik besedila na svetu. Dela. Zadnja rešilna bilka mnogih. NOTEPAD !!!

Ampak niso pomembna orodja, pomembno je, da sem za enostranski članek porabil skoraj cel popoldan. Pa me je veselio. Od tega, da nisem vedel niti kako začeti do tega, da sem si moral odgovoriti, za koga pišem: za padalce, za novinarje kot press-release, zase,....

Prebrkal sem net, pa o otoku pa o tekmovalcih, pa o lanskem tekmovanju, počasi pisal in sestavljal članek in -  evo ga. Zdaj čakam, da ga objavijo na www straneh foruma, pa verjetno tudi pošljejo novinarjem. Me prav zanima komentar urednika.

YEEEEE

Članek tukaj