14 marec 2008

Navodilo za nočno scanje za moške

Odkril sem, kako pravilno scati v umivalnik, ne da bi potem smrdelo iz sifona.

Umivalnik je najbolj praktično mesto za it lulat ponoči, ko si ves zaspan, al pa če ti stoji. WC školjka je najbolj nepraktična reč za tako početje. Umivalnik je veliko boljši, potrebno pa je odpreti vodo in JO PUSTITI TEČT še nekaj časa, ko si opravil svoje. Sicer je po kakem mesecu takega početja in ob nepravilni uporabi tekoče vode, začelo iz sifona smrdeti. Ko se skloniš nad umivalnik, da bi si umil obraz, je prav fino prismrdelo po urinu. No, pa sem odkril, kako se temu ogneš. Voda mora malo dalj tečt. :)

(da bi se odrekel scanju v umivalnik niti pomislil nisem) :D

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

zakaj pa ne maraš WC-jev?

pa kaj bi blo če bi si npr. umival zobe in bi ti ščetka padla v umivalnik?apa mogoče milo..

a se ti nč ne gnusi?

Slim Tom pravi ...

@ anonimni: sem prepričan, da si ženska. :))))

Anonimni pravi ...

DA BI SE ODREKEL SCANJU V UMIVALNIK NISI POMISLIL? DA BI SOBIVAL S KAKŠNO ŽENSKO VERJETNO TUDI NE?

ČE MISLIŠ, DA SI TO TI POGRUNTAL, SE ZELO MOTIŠ!
Sama poznam nekaj takih!
Navajajo podobne prednosti, in še ene najpomembnejše te naučim (nekdo redno prakticira v službi) na javnih krajih ni treba na vrsto čakat! Baje se od moških nihče niti malo ne začudi!
Sem bila na obisku pri očetovem bratu v KC, elektronskem laboratoriju z lijakom, okroglo kljuko na zunanji strani vrat, med zelo zanimivim pogovorom, sem se strinjala, ko me je skoraj vprašal, da mora scat..., od ostalih 6 zaposlenih moških bi lahko vsak trenutek kdo vstopil! Kaj vse počno moški, kadar nismo prisotne ženske?

OČE DELA SOSEDU SINU STANOVANJE! HUD SPOR MED NJIMA POTEKA ŽE POL LETA! OČE MU SAMOVOLJNO DELA V KOPALNICI 2 LIJAKA, SIN NORI, DA NE POTREBUJE DVEH! PARTNERKE NE BO IMEL! ZA NASVET JE VPRAŠAL, MENE, MOJO MAMO, SVOJO SESTRO, VSE SMO MU REKLE, DA DVEH NE RABI, ČE OSTANE SAMSKI! ZDAJLE MI JE POTEGNILO! ENEGA RABI ZA SCANJE IN DRUGEGA ZA PRANJE ZOB! WC JA MU FOTR SPLOH NI NAREDIL!

Sem doživela: ravno ko sem na sredini umivanja zob, v njegovi kopalnici, mora on scat!, pa ne more več 0 počakat!, pa kam drugam kot v lijak ne hodi! Seveda nisem prekinila z umivanjem zob! Če on ne more počakat, jaz tudi ne morem! No se da tudi oboje skup, če oba malo pazita!
Vsa solata je kot slučajno v enem od lijakov, pogovor je zelo zanimiv, drug lijak zraven ravno prazen, ... moje dretje ne pomaga..., razen toliko, da vzame iz roba lijaka popolnoma novo rumeno krpo za pranje in pomenljivo obriše kapljice po lijaku. Med kosilom resno razmišljam, kako bi bilo, če bi namesto kisa, olja in soli uporabila svoje... Bi opazil?

SI UPAŠ V SVOJ BLOG NAPISAT KJE VSE SE TO KONČA? OZIROMA KJE SI SAM? (glede na texst o dimenzijah, si vedno dejansko eno stopnjo naprej od tistega o čemer pišeš!)

Anonimni pravi ...

EJ, KAKO GRDO NAVADO MAŠ, ČIST SI NEKULTUREN...FUJ,FEJ ...še dobro, da se nisem po naklučju znašla v tvoji kopalnici in upam da se tudi ne bom..., kaj si pa mislijo o tem tvoji otroci, sploh če je hčerka...kakega očija ima ..s tko grdo navado ?SEM MISLILA, DA JE VSAKO DEJANJE VZGLED DRUGIM.TOREJ NISI VZGLEDEN.Navada je železna srajca, zato se je težko znebiš...boš moral na v. stol :))))si pravi rojen provokator!!!!k v tem uživa:))) j.